Cisternă încărcată cu motorină, răsturnată în Prahova. Combustibilul s-a scurs pe şosea - FOTO

Echipaje ale ISU şi ale Poliţiei Prahova intervin, joi după-amiaza, pe DN1B, în judeţul Prahova, unde o cisternă încărcată cu motorină s-a răsturnat. Potrivit pompierilor, sunt scurgeri de carburant pe şosea, iar şoferul a fost transportat la spital.

165 afișări
Imaginea articolului Cisternă încărcată cu motorină, răsturnată în Prahova. Combustibilul s-a scurs pe şosea - FOTO

Cisternă încărcată cu motorină, răsturnată în Prahova. Combustibilul s-a scurs pe şosea

Reprezentanţii ISU Prahova au precizat că există scurgeri de combustibil şi că şoferul, un cetăţean din Republica Moldova, a fost transportat la spital după ce a suferit un traumatism cranio-cerebral.

La faţa locului, ISU intervine cu două echipaje de stingere şi unul de prim ajutor.

Potrivit poliţiştilor, cisterna este în afara părţii carosabile, iar scurgerile de combustibil sunt pe spatiul verde, nu şi pe şosea.

„A fost dispusă devierea traficului în zonă, pe ruta DN 1B-DJ 102N Ceptura de Jos, DJ 102K Fântânele şi DJ 149 până în DN 1B, pentru asigurarea protectiei participantilor la trafic”, a transmis IPJ Prahova.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici