Clotilde Armand, cel mai mediatizat primar al Bucureştiului în prima decadă din noiembrie

Clotilde Armand este cel mai mediatizat primar al Bucureştiului în presa scrisă, radio, tv, online şi social media în perioada monitorizată, 1-9 noiembrie 2022, înregistrând aproape 2.700 menţiuni, conform mediaTRUST.

142 afișări
Imaginea articolului Clotilde Armand, cel mai mediatizat primar al Bucureştiului în prima decadă din noiembrie

Clotilde Armand, cel mai mediatizat primar al Bucureştiului în prima decadă din noiembrie

Cei 6 primari de sectoare din Bucureşti sunt citaţi în peste 3.700 de materiale, astfel: Primarul sectorului 1, Clotilde Armand – 2.679 menţiuni în presa scrisă, radio, tv, online si social media; Primarul sectorului 2, Radu Mihaiu – 407 referinţe; Robert Negoiţă, primarul sectorului 3 – 122 materiale în mass-media; Daniel Băluţă, primarul sectorului 4 – 109 menţiuni; Primarul interimar al sectorului 5, Constantin Melnic – 16 menţiuni; Primarul sectorului 6, Ciprian Ciucu – 370 referinţe.

Referinţele îi citează în calitate de primari de sectoare iar perioada monitorizată este 1-9 noiembrie 2022.

Materialele în care Clotilde Armand a fost menţionată au avut ca subiect Primaria Sectorului 1, precum şi activitatea în calitate de primar al acestui sector. Aceasta a înregistrat vârful de vizibilitate în data de 7 şi 8 noiembrie 2022, cu materiale despre acuzaţiile aduse de Agenţia Naţională de Integritate de conflict de interese şi incompatibilitate. Alte materiale în care aceasta este des menţionată, fac referire la cutremurul din data de 3 noiembrie, Clotilde Armand cerîndu-le guvernanţilor o nouă lege care să le permită primarilor să „acţioneaze”, pentru consolidarea clădirilor cu risc seismic ridicat dar şi în contextul anunţului acesteia de punere în dezbatere publică a regulamentului privind acordarea tichetului anticriză de 1.000 de lei pentru fiecare persoană majoră care are domiciliul sau reşedinţa în Sectorul 1.

Vârful vizibilităţii primarului sectorului 2 s-a înregistrat în data de 8 noiembrie şi cele mai multe menţiuni pentru Radu Mihaiu au avut legătură cu afirmaţiile acestuia atunci cînd a luat apărarea primarului sectorului 1, susţinând că primarii care gestionează fonduri europene primesc un spor de 25% şi a apreciat că aceştia ar putea să fie manageri de proiect, atâta timp cât se îndeplinesc nişte condiţii. Alte materiale se referă la coşmarul şoferilor din Bucureşti, la traficul rutier pe Şoseaua Colentina din Bucureşti, în intersecţia cu strada Doamna Ghica, pe sensul de mers spre Obor, care va fi blocat total pe partea carosabilă, începând cu 11 noiembrie şi până pe 10 ianuarie 2023.

Cele mai multe referinţe despre primarul sectorului 6, Ciprian Ciucu, peste 320, vin din presa online şi din social media, cele mai multe în contextul lucrărilor la metrou şi la tramvai, la intersecţia Drumul Taberei cu Braşov, care s-au încheiat după 12 ani dar şi în contextul declaraţiilor acestuia cu privire la decizia participanţilor la Liga aleşilor locali ai PNL de a nu-i retrage sprijinul politic primarului general al Capitalei,

Locul patru în clasamentul ierarhiei vizibilităţii primarilor de sector este ocupat de Robert Negoită, primarul sectorului 3, cu 122 menţiuni în presa din România. Poziţia a cincea este ocupată de primarul sectorului 4, Daniel Băluţă, cu aproape 110 menţiuni în presa scrisă, radio, TV, online şi social media. Pe ultima poziţie se situează primarul interimar al sectorului 5, Constantin Melnic cu doar 16 menţiuni în perioada monitorizată de mediaTRUST, 1-9 noiembrie 2022. Constantin Melnic nu are menţiuni la radio şi TV iar cele mai multe materiale despre acesta sunt în online şi social media.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici