COD GALBEN de ceaţă, prelungit. Care sunt judeţele afectate

Meteorologii au prelungit avertizarea cod galben de ceaţă până la ora 13.00 în şapte judeţe, unde ceaţa determină scăderea vizibilităţii local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

300 afișări
Imaginea articolului COD GALBEN de ceaţă, prelungit. Care sunt judeţele afectate

COD GALBEN de ceaţă în Bucureşti şi 12 judeţe. Vizibilitate redusă pe Autostrada Soarelui

Avertizarea cod galben a fost prelungită pentru anumite zone din judeţele Suceava, Vaslui, Bacău, Vrancea, Neamţ, Galaţi şi Iaşi.

Noua avertizare cod galben a intrat în vigoare la ora 10.00 şi este valabilă până la ora 13.00.

Ceaţa determină scăderea vizibilităţii local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

Atenţionare de cod galben de ceaţă pentru Capitala şi 12 judeţe 

Capitala şi 12 judeţe sunt parţial sub atenţionare de cod galben de ceaţă, iar pe autostrăzile A2 Bucureşti – Constanţa şi A4 Ovidiu – Agigea vizibilitatea este pe alocuri redusă sub 50 de metri, informează Centrul Infotrafic.

Atenţionările emise de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) pentru Bucureşti şi zone din judeţele Harghita, Ialomiţa, Călăraşi, Suceava, Vaslui, Bacău, Vrancea, Neamţ, Iaşi, Giurgiu, Teleorman, Ilfov sunt valabile până la ora 9.00, respectiv până la ora 10.00.

Ceaţa determină scăderea vizibilităţii local sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri.

De asemenea, pe autostrăzile A2 Bucureşti – Constanţa şi A4 Ovidiu – Agigea vizibilitatea este pe alocuri redusă la sub 50 de metri.

Centrul Infotrafic recomandă şoferilor să fie deosebit de atenţi, să folosească luminile de întâlnire şi pe cele de ceaţă şi să mărească distanţa de siguranţă între vehicule.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici