COD PORTOCALIU DE FURTUNĂ în Capitală şi judeţul Ilfov

Judeţul Ilfov, inclusiv municipiul Bucureşti, se află sub cod portocaliu de furtună până la ora 18.10, urmând a se semnala intensificari ale vântului cu aspect de vijelie, rafale ce pot depăşi 70 km/h, grindină dimensiuni medii şi cantităţi de apă ce pot depăşi 20 - 25 de litri/ metru pătrat.

1458 afișări
Imaginea articolului COD PORTOCALIU DE FURTUNĂ în Capitală şi judeţul Ilfov

COD PORTOCALIU DE FURTUNĂ în Capitală şi judeţul Ilfov

Până la ora 18.10, în judeţul Ilfov, inclusiv municipiul Bucureşti, se semnalează intensificari ale vântului cu aspect de vijelie, rafale ce pot depăşi 70 km/h şi grindină dimensiuni medii, frecvente descărcări electrice şi cantităţi de apă ce pot depăşi 20 - 25 l/mp, potrivit unei avertizări a Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

De asemenea avertizări de cod galben au fost emise sâmbătă de ANM pentru vestul Dobrogei, judeţul Galaţi, Brăila, Vrancea, Călăraşi, Cluj, Alba, Timiş şi Caraş-Severin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici