Cod portocaliu de inundaţii pe râuri din două judeţe, până vineri noaptea

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărirea Apelor (INHGA) a emis o avertizare cod portocaliu de inundaţii pentru râuri din judeţele Argeş şi Vâlcea, valabilă până vineri noaptea, la ora 22.00.

1039 afișări
Imaginea articolului Cod portocaliu de inundaţii pe râuri din două judeţe, până vineri noaptea

Cod portocaliu de inundaţii pe râuri din două judeţe, până vineri noaptea

Potrivit INHGA, ca urmare a precipitaţiilor înregistrate în ultimele ore, a precipitaţiilor prognozate şi propagării, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte severe de inundaţii locale şi creşteri importante de debite şi niveluri cu depăşiri ale cotelor de inundaţie pe râurile din bazinele hidrografice: Olt – afluenţii aferenţi sectorului aval Ac. Călimăneşti - amonte Ac. Ioneşti, din judeţele Vâlcea şi Argeş.

Avertizarea este valabilă până vineri noaptea, la ora 22.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici