COD PORTOCALIU de ploi în Constanţa, Tulcea şi Vrancea

Zone din judeţele Constanţa, Tulcea şi Vrancea sunt sub avertizare de cod portocaliu de ploi în următoarea oră, cantităţile de precipitaţii urmând să depăşească 40 l/mp, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

5122 afișări
Imaginea articolului COD PORTOCALIU de ploi în Constanţa, Tulcea şi Vrancea

COD PORTOCALIU de ploi în Constanţa, Tulcea şi Vrancea (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

În judeţul Constanţa, este vizat de avertizare arealul delimitat de localităţile Tîrguşor, Cogealac, Mihai Viteazu, Vulturu, Crucea, Pantelimon (inclusiv Cheia, Grădina), iar în Tulcea - arealul delimitat de localităţile Beidaud, Ceamurlia de Jos, Stejaru, Casimcea.

În aceste zone se vor semnala cantitaţi de precipitatii ce vor depăşi izolat 35 - 40 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină de mici şi medii dimensiuni, intensificări de scurtă durată ale vântului.

În judeţul Vrancea, este vizată zona de munte, inclusiv localităţile Nereju, Paltin, Năruja, Reghiu, Nistoreşti, Vrâncioaia, Vintileasca, Tulnici, unde se vor semnala averse care trecător vor avea caracter torenţial, ce vor atinge şi depăşi 40 - 45 l/mp, intensificări de scurtă durată ale vântului şi grindină de mici dimensiuni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici