#COLECTIV: O oră de religie deschisă dedicată victimelor va avea loc la o şcoală din Capitală

O oră de religie deschisă dedicată victimelor incendiului din Colectiv va avea loc, vineri, la Şcoala Gimnazială Maica Domnului din Bucureşti, la eveniment fiind invitată să participe una dintre victimele tragediei.

541 afișări
Imaginea articolului #COLECTIV: O oră de religie deschisă dedicată victimelor va avea loc la o şcoală din Capitală

#COLECTIV: O oră de religie deschisă dedicată victimelor va avea loc la o şcoală din Capitală

Ora de religie deschisă "Sfântul Apostol Andrei – Ocrotitorul României, prietenul victimelor de la clubul Colectiv" va avea loc vineri, de la ora 9.00, la Şcoala Gimnazială Maica Domnului din Capitală.

Cu această ocazie, elevilor le va fi prezentată o expoziţie de icoane pe lemn cu chipul Sfântului Andrei, realizată în scopul de a susţine donaţiile pentru victimele din Colectiv direcţionate către contul Parohiei Ortodoxe Române Sfântul Nicolae din Bruxelles, deschis pentru a sprijini şase victime ale tragediei.

"Organizarea acestei ore de religie şi a expoziţiei de icoane pe lemn <<Sf. Ap. Andrei – Ocrotitorul României, prietenul victimelor de la Clubul Colectiv>> la împlinirea unui an de la cele ȋntâmplate dovedeşte că pentru elevii Şcolii Gimnaziale Maica Domnului suferinţa victimelor tragediei de la Clubul Colectiv a dobândit un sens creştin ortodox", se arată într-un comunicat al Departamentului pentru Copii şi Tineret al Bisericii Sfântul Pantelimon - Foişorul de Foc din Bucureşti.

La eveniment a fost invitat să participe Liviu Popescu, una dintre victimele incendiului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici