Conflict într-un complex rezidenţial de lângă Bucureşti. O persoană a fost rănită / UPDATE: Agresorii, reţinuţi

Poliţiştii din Ilfov au fost sesizaţi, miercuri seara, prin 112, că într-un complex rezidenţial din judeţul Ilfov a avut loc un conflict între mai multe persoane, una dintre ele având asupra ei o sabie. O persoană a fost rănită, fiind dusă la spital.

2747 afișări
Imaginea articolului Conflict într-un complex rezidenţial de lângă Bucureşti. O persoană a fost rănită / UPDATE: Agresorii, reţinuţi

Conflict într-un complex rezidenţial de lângă Bucureşti. O persoană a fost rănită

Poliţiştii din Ilfov au reţinut doi bărbaţi care ar fi agresat, miercuri seara, un tânăr, într-un complex rezidenţial din Chiajna, judeţul Ilfov.

"La data de 18 aprilie în jurul orei 19.30, poliţiştii ilfoveni au fost sesizaţi prin apel de urgenţă 112, cu privire la faptul că într-un complex rezidenţial din Chiajna ar fi avut loc o altercaţie între mai multe persoane necunoscute. În urma sesizării, la scurt timp, la faţa locului au sosit poliţiştii care din primele verificări au constatat faptul că două persoane necunoscute ar fi agresat un bărbat, de 34 de ani, Bucureşti în urma unui conflict spontan survenit pe fondul unor dispute verbale. Victima, rănită uşor, a fost transportată de urgenţă la o unitate spitaliceasă pentru îngrijiri", transmite IPJ Ilfov.

Cei doi ar fi intrat în complex şi pentru că nu au mai putut ieşi au încercat să forţeze bariera, moment în care victima le-a atras atenţia şi a izbucnit conflictul. Una dintre cele două persoane care se aflau în maşină a coborât cu o sabie, potrivit martorilor.

Cei doi au abandonat maşina înainte de sosirea poliţiştilor. Ulterior, anchetatorii au deschis un dosar de loviri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.

"Poliţiştii au întrepris mai multe activităţi de identificare şi de depistare a celor două persoane necunoscute implicate în eveniment, iar în această după-amiază au fost aduşi pentru audieri la sediul poliţiei din Chitila, doi bărbaţi, cu vârste de 27 şi 48 de ani, din Chiajna bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor din seara zilei de 18 aprilie. În urma probatoriului administrat, pe numele celor două persoane implicate au fost emise ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire şi alte violenţe şi tulburarea liniştii şi ordinii publice, sub directa supraveghere a procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea", potrivit IPJ.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici