Caz şocant la Cernavodă! Şi tatăl tinerei înecate în Dunăre a fost găsit mort, sub un pat din locuinţa familiei - VIDEO

Anchetatorii constănţeni au găsit, marţi, sub un pat din locuinţa familiei, şi cadavrul tatălui tinerei din Cernavodă care s-a înecat în Dunăre, ancheta în cazul dublei crime fiind preluată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

205 afișări
Imaginea articolului Caz şocant la Cernavodă! Şi tatăl tinerei înecate în Dunăre a fost găsit mort, sub un pat din locuinţa familiei - VIDEO

Constanţa: Tatăl tinerei înecate în Dunăre a fost găsit mort, sub un pat din locuinţa familiei (Imagine: Diana Iurkiewicz/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit poliţiştilor constănţeni, trupul lui Petre Garoafă, de 62 de ani, a fost descoperit la câteva ore după ce anchetatorii au început să cerceteze decesul soţiei acestuia, ce fusese găsită într-un şifonier din casă.

Surse din rândul anchetatorilor au spus că trupurile celor doi soţi prezentau răni înţepate în zona gâtului, dar cauzele celor două decese vor fi stabilite cu exactitate numai după efectuarea necropsiei, trupurile acestora fiind transportate la morga din Medgidia.

Trupul neînsufleţit al Elenei Garoafă, de 55 de ani, a fost descoperit marţi după-amiază, de un prieten de familie, care a anunţat imediat poliţia. La faţa locului a venit o echipă de poliţişti criminalişti şi judiciarişti a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, coordonată de un procuror.

Iniţial, anchetatorii au luat în calcul varianta unei posibile sinucideri, decesul femeii fiind ulterior considerat suspect din cauza faptului că, după moartea fiicei soţilor Garoafă, Gabriela Mitu, care s-a înecat luni în Canalul Dunăre - Marea Neagră, poliţiştii nu au reuşit să ia legătura cu niciunul dintre părinţii ei, tatăl fetei fiind, în momentul respectiv, de negăsit.

Ulterior, după câteva ore, oamenii legii au descoperit trupul acestuia sub un pat din casă, înjunghiat în zona gâtului, răni similare celor pe care le avea şi soţia sa, Elena.

Video stirileprotv.ro

Urmează ca necropsia să stabilească, pe lângă cauzele decesului celor doi soţi, şi momentul în care au murit aceştia.

Gabriela Mitu, de 22 de ani, a murit luni, după ce s-a înecat în apele Canalului Dunăre - Marea Neagră. Mai mulţi martori ai tragediei le-au declarat poliţiştilor că femeia, împreună cu soţul ei, s-ar fi aruncat împreună în apă şi s-ar fi înecat.

Poliţiştii constănţeni care investighează cazul iau în calcul şi varianta ca bărbatul să o fi ucis pe femeie, după care să se fi aruncat şi el în apă pentru a-şi pune capăt zilelor. Un băiat în vârstă de 14 ani, care era luat în asistenţă maternală de către Elena Garoafă şi care era cu cei doi tineri soţi în maşină, le-a declarat anchetatorilor că Bogdan Mitu ar fi scos-o pe Gabriela cu forţa din autoturism, ar fi înecat-o şi apoi s-ar fi aruncat şi el în apele canalului.

Luni, în jurul orei 14.40, lucrătorii Postului de Poliţie Transporturi Navale Cernavodă au fost sesizaţi de acest eveniment, iar o şalupă a pornit în căutarea celor doi. Trupul femeii a fost găsit în scurt timp, ea fiind îmbrăcată cu o geacă de fâş, care a menţinut-o la suprafaţa apei, şi a fost dus la morgă pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei decesului.

Bărbatul a fost căutat până la lăsarea întunericului, fără niciun rezultat, investigaţiile fiind reluate marţi, cu ajutorul a trei scafandri ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea" al judeţului Constanţa. Scafandrii au căutat trupul bărbatului mai multe zeci de minute, până au rămas fără oxigen în butelii, dar fără rezultat. Căutările vor fi reluate şi în cursul zilei de miercuri.

Poliţiştii continuă investigaţiile în acest caz pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs tragedia. Anchetatorii spun că printre suspecţii de moartea soţilor Garoafă se numără chiar şi Bogdan Mitu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici