Constanţa: Trei migranţi pakistanezi, găsiţi ascunşi într-un TIR care transporta textile

Trei cetăţeni pakistanezi care intenţionau să intre ilegal în România ascunşi într-un TIR ce transporta textile din Turcia spre Ucraina au fost prinşi, vineri, de poliţiştii de frontieră constănţeni de la Negru Vodă, ei fiind acum cercetaţi de către autorităţile de frontieră din Bulgaria.

58 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Trei migranţi pakistanezi, găsiţi ascunşi într-un TIR care transporta textile

Constanţa: Trei migranţi pakistanezi, găsiţi ascunşi într-un TIR care transporta textile (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Potrivit Gărzii de Coastă, un TIR condus un cetăţean ucrainean s-a prezentat pentru a intra în ţară, vineri dimineaţă, pe la punctul de frontieră Negru Vodă din judeţul Constanţa, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Autocamionul, înmatriculat în Ucraina, era încărcat cu textile din Turcia pentru Ucraina.

În timpul controlului făcut de o echipă formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari, a fost observată o tăietură în partea superioară a prelatei remorcii. Astfel, s-a făcut un control amănunţit al compartimentului de marfă, fiind descoperiţi trei bărbaţi care nu aveau documente la ei.

În urma verificărilor poliţiştilor de frontieră s-a stabilit că cei trei sunt cetăţeni pakistanezi, care intenţionau să intre ilegal în România cu scopul de a-şi continua ulterior călătoria spre o ţară din Spaţiul Schengen.

Pakistanezii au fost preluaţi pentru continuarea cercetărilor de către autorităţile de frontieră bulgare, conform acordului dintre Guvernul României şi Guvernul Republicii Bulgaria privind controlul în comun al trecerii frontierei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici