Constanţa: Un mort şi doi răniţi grav într-un ACCIDENT în care au fost implicate un autocar şi un TIR

Un bărbat a murit, iar alţi doi au fost răniţi în urma unui accident rutier produs, marţi dimineaţă, în localitatea Ciocârlia de Sus din judeţul Constanţa şi în care au fost implicate un TIR şi un autocar fără pasageri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

701 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Un mort şi doi răniţi grav într-un ACCIDENT în care au fost implicate un autocar şi un TIR

Constanţa: Un mort şi doi răniţi grav într-un accident în care au fost implicate un autocar şi un TIR (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Rutiere Constanţa, accidentul a avut loc în jurul orei 04.30, într-o intersecţie din localitatea Ciocârlia de Sus, în momentul în care şoferul autocarului, înmatriculat în Republica Moldova, nu a acordat prioritate, autovehiculul fiind lovit în plin de camionul care circula regulamentar.

În autocar nu se aflau pasageri, ci numai cei doi şoferi.

În urma impactului, şoferul de rezervă din autocar a fost aruncar din autovehicul şi a murit pe loc, iar bărbatul aflat la volan a fost rănit foarte grav.

De asemenea, şi şoferul TIR-ului a fost rănit grav, iar pentru scoaterea acestuia din cabină a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa.

Cei doi răniţi au fost transportaţi cu ambulanţele la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici