Contract pentru canalizarea din lacurile Titan, Tineretului, Carol, atribuit firmelor Cala şi Rotary

Contractul de aproximativ 18 milioane de euro pentru efectuarea lucrărilor la sistemul de drenare de la partea dreaptă a Casetei Dâmboviţei şi la sistemul de canalizare şi evacuare din lacurile Titan, Tineretului şi Carol din Capitală a fost atribuit firmelor Cala şi Rotary Construcţii.

384 afișări
Imaginea articolului Contract pentru canalizarea din lacurile Titan, Tineretului, Carol, atribuit firmelor Cala şi Rotary

Contract pentru canalizarea din lacurile Titan, Tineretului, Carol, atribuit firmelor Cala şi Rotary

Potrivit anunţului de atribuire publicat pe www.e-licitatie.ro, asocierii SC Rotary Construcţii SRL şi SC Cala SA, lider al asocierii SC Rotary Construcţii SRL, i-a fost atribuit, în 17 iunie, contractul pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor necesare construirii sistemului de drenare de la partea dreaptă a Casetei - canalul colector principal sub albia Dâmboviţei, dar şi pentru alte lucrări la sistemul de canalizare şi de evacuare din lacurile Titan, Tineretului şi Carol.

Valoarea totală a contractului este de 80.264.154,63 lei, din cei doi operatori economici care au depus oferte, asocierea SC Rotary Construcţii SRL şi SC Cala SA având singura ofertă admisibilă.

Potrivit sursei citate, o parte a contractului poate fi subcontractată Institutului de Studii şi Proiectări Energetice, pentru valoarea de 2.150.000 de lei fără TVA.

În 21 octombrie 2013, Primăria Capitalei a organizat licitaţia deschisă pentru atribuirea contractului privind lucrări de reducere a cantităţii de apă care se infiltrează în canalul colector.

În cadrul contractului, se vor proiecta şi executa, printre alte lucrări, trei staţii de pompare pentru refulare preaplin din lacurile Carol, Tineretului şi Titan. Totodată, proiectul include şi toate documentele necesare pentru elaborarea proiectului tehnic şi detaliilor de execuţie în conformitate cu legislaţia naţională.

Valoarea estimată a contractului a fost de 91.244.000 de lei, fără TVA, din bugetul municipalităţii şi din fonduri europene, prin Programul Operaţional Sectorial de Mediu - POS Mediu.

Durata contractului sau a acordului cadru este de 30 de luni de la data atribuirii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici