Copil de la o grădiniţă din Bucureşti, în comă profundă după ce a căzut de la geamul unei băi

Un copil de la Grădiniţa nr.195 din Militari a ajuns la Spitalul "Bagdasar-Arseni" din Capitală în comă profundă după ce a căzut de la geamul unei băi situate la etajul clădirii, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

1248 afișări
Imaginea articolului Copil de la o grădiniţă din Bucureşti, în comă profundă după ce a căzut de la geamul unei băi

Copil de la o grădiniţă din Bucureşti, în comă profundă după ce a căzut de la geamul unei băi (Imagine: Laszlo Mihaly/Arhiva Mediafax Foto)

Copilul a fost scos din sala de operaţie şi se află la Secţia terapie intensivă, medicii de la Spitalul "Bagdasar-Arseni" fiind rezervaţi cu privire la evoluţia stării sale.

Micuţul a suferit, în urma căzăturii, un hematom cu dilacerare cerebrală, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse medicale.

Intervenţia chirurgicală s-a încheiat în jurul orei 20.00, iar copilul a fost intubat şi dus la Secţia Terapie Intensivă.

Copilul a cerut să fie lăsat la baie, unde s-a dus nesupravegheat.

El a căzut de la geamul băii respective, situate la etajul clădirii.

O echipă de poliţişti se află la faţa locului pentru cercetări, a spus Sarca.

Copilul a ajuns la Spitalul "Bagdasar-Arseni" din Capitală în comă profundă.

Iniţial, coordonatorul departamentului de medicină şcolară, dr. Tania Rădulescu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că micuţul a căzut de pe toboganul pe care se juca nesupravegheat.

"Copilul se juca nesupravegheat pe toboganul din curte. A căzut de acolo. Asistenta medicală a intervenit imediat. Văzând că este un caz foarte grav a chemat SMURD. Medicii au venit imediat şi au dus copilul la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti", a spus Tania Rădulescu.

La rândul lui, purtătorul de cuvânt al SMURD, Bogdan Opriţa, a precizat că atunci când echipajul a ajuns la grădiniţă copilul era în comă profundă.

"Nimeni nu a ştiut să ne spună ce s-a întâmplat", a spus medicul Bogdan Opriţa.

Copilul a fost intubat şi dus la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, de unde a fost trasferat la Spitalul "Bagdasar - Arseni".

Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti a cerut unităţii de învăţământ să demareze o anchetă în legătură cu acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici