Copil de trei ani, în stare gravă la spital după ce a căzut într-o fosă septică

Un băieţel de trei ani, din localitatea vasluiană Mărăşeni, a ajuns în stare gravă la spital, joi seară, după ce, într-un moment de neatenţie a mamei, a căzut în fosa septică adâncă de aproximativ trei metri, în timp ce se juca în curtea locuinţei, poliţiştii deschizând o anchetă în acest caz.

143 afișări
Imaginea articolului Copil de trei ani, în stare gravă la spital după ce a căzut într-o fosă septică

Copil de trei ani, în stare gravă la spital după ce a căzut într-o fosă septică

Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă (SAJ) Vaslui, copilul se juca în curtea locuinţei când, la un moment dat, a ajuns pe fosa septică în care se scurgeau apele reziduale din casă, capacul din tablă cedând sub greutatea sa, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În consecinţă, băieţelul a căzut în apa adâncă de aproximativ trei metri, fiind văzut însă la timp de către mama sa, care s-a aruncat în fosă, reuşind să-l socată afară. Femeia a sunat la numărul de urgenţă 112 şi a solicitat intervenţia unei ambulanţe.

"La indicaţia dispecerului de serviciu, mama copilului a început să-i facă acestuia masaj cardiac, astfel încât, în scurt timp, băieţelul a început din nou să respire. Echipajul medical ajuns la intervenţie l-a stabilizat pe copil, ulterior acesta fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui”, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX medicul Dan Ungureanu, din cadrul SAJ Vaslui.

Potrivit acestuia, băieţelul va fi transferat cu ambulanţa la Spitalul de copii „Sfânta Maria” Iaşi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici