Copil de zece ani găsit în comă alcoolică în timpul evacuării din sectorul 2, victima unui pedofil

Copilul de zece ani găsit în comă alcoolică de autorităţile care au evacuat aproximativ 100 de persoane care ocupau ilegal un bloc din sectorul 2 era victima unui pedofil care îl recolase pentru întreţinere de relaţii sexuale, informează Primăria sectorului 2.

467 afișări
Imaginea articolului Copil de zece ani găsit în comă alcoolică în timpul evacuării din sectorul 2, victima unui pedofil

Copil de zece ani găsit în comă alcoolică în timpul evacuării din sectorul 2, victima unui pedofil (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Un alt locatar s-a opus evacuării şi a ameninţat angajaţii Primăriei sectorului 2, motiv pentru care a fost ridicat de forţele de ordine.

Acţiunea de evacuare a început la ora 6.00 şi a durat 40 de minute.

Evacuarea s-a făcut dintr-un fost bloc de nefamilişti care a aparţinut Întreprinderii IEMI, societate care l-a abandonat. Clădirea a fost debranşată de la utilităţi de ani de zile, dar locatarii ilegali se racordaseră la reţeaua electrică generală de unde furau curent pentru consumul propriu.

În imobil au fost găsite aparatură electronică şi electrocasnică de valoare provenită, după toate indiciile, din furturile comise de-a lungul timpului, aparatură care va fi inventariată în vederea identificării păgubiţilor, precum şi numeroase seringi folosite, demonstrând faptul că locatarii sunt consumatori de droguri de mare risc, potrivit sursei citate.

Cele 100 de persoane - printre care 24 de copii - făceau parte din diverse grupări infracţionale, specializate în furturi din locuinţe şi fapte de violenţă, precum şi cerşetorie.

De asemenea, locatarii din zonă au făcut numeroase reclamaţii legate de beţiile şi scandalurile provocate de acestea.

După evacuare, imobilul va fi demolat pe baza autorizaţiei de desfiinţare emise de Primăria Sectorului 2.

Printre evacuaţi au fost identificate 6 persoane cu afecţiuni medicale grave, printre care TBC, handicap şi amputaţii, fracturi, hepatită cronică, dislipidemie, hemangiom hepatic, boala Alzheimer. Acestea vor fi investigate în unităţi de specialitate şi se vor lua măsurile legale ce se impun în asemenea cazuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici