Copil muşcat de şarpe, transportat de urgenţă cu elicopterul SMURD

Un copil care a fost muşcat de un şarpe într-o localitate din judeţul Vaslui a fost dus duminică la Iaşi cu elicopterul SMURD, transmite corespondentul MEDIAFAX.

6341 afișări
Imaginea articolului Copil muşcat de şarpe, transportat de urgenţă cu elicopterul SMURD

Copil muşcat de şarpe, transportat de urgenţă cu elicopterul SMURD

Duminică, elicopterul SMURD Iaşi a fost solicitat pentru preluarea unui copil din localitatea Dragomireşti, judeţul Vaslui.

"Copilul a fost preluat după ce a fost muşcat de un şarpe. Deocamdată nu se ştie despre ce şarpe este vorba. El a fost dus de urgenţă la Iaşi. La preluarea din Vaslui de către elicopter, copilul se afla în stare bună", au declarat duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, reprezentanţii ISU Vaslui.

La rândul lor, medicii ieşeni au spus că victima a fost preluată şi dusă mai întâi la Spitalul "Sfântul Spiridon".

"Copilul a fost dus mai întâi la Spitalul Sfântul Spiridon, pentru administrarea de ser antiviperin. Ulterior, acesta va fi transportat la Spitalul de Pediatrie Sfânta Maria, din Iaşi", a spus prof.univ.dr. Diana Cimpoeşu, şefa UPU-SMURD Iaşi.

Autorităţle nu ştiu deocamdată cum s-a petrecut incidentul, dar spun că în localitatea Dragomireşti există o pădure cu mai multe specii de şerpi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici