Costin Tudor şi-a prezentat demisia din funcţia de director general interimar al Poştei Române

Compania Naţională Poşta Română informează că directorul general interimar, Costin Tudor, şi-a înaintat miercuri demisia de la conducerea operatorului naţional de servicii poştale.

313 afișări
Imaginea articolului Costin Tudor şi-a prezentat demisia din funcţia de director general interimar al Poştei Române

„A fost o onoare, şi o provocare uriaşă activitatea mea scurtă, dar intensă, în cadrul companiei. În doar două luni, am pus bazele unor demersuri concrete pentru ca Poşta Română să intre într-un proces real de modernizare şi dezvoltare şi cred că acest proces trebuie să continue, pentru ca dezideratul de a redeveni o companie credibilă şi respectată să fie atins”, a declarat Costin Tudor.

La data de 2 aprilie, Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale - MCSI - a anunţat că în şedinţa Consiliului de Administraţie al Poştei Române s-a votat în unanimitate numirea lui Costin Tudor în funcţia de director provizoriu al companiei.

„În decursul zilei de astăzi, 2 aprilie, a avut loc şedinţa Consiliului de Administraţie al Companiei Naţionale Poşta Română SA, în care s-a hotărât numirea ca director general provizoriu a lui Costin Tudor”, se arăta în comunicat.

Această decizie „a fost luată prin votul unanim al membrilor Consiliului de Administraţie al Companiei Naţionale Poşta Română SA”, precizează MCSI.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici