COVID-19 în România. Care sunt cele trei judeţe cu ZERO cazuri noi de infectare, joi, 2 iulie

  • 450 cazuri noi cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19, de la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică.
  • Doar trei judeţe din ţară au ZERO cazuri noi de infectare cu noul coronavirus.
  • Până joi, 1.687 persoane diagnosticate cu infecţie cu COVID-19 au decedat.
107133 afișări
Imaginea articolului COVID-19 în România. Care sunt cele trei judeţe cu ZERO cazuri noi de infectare, joi, 2 iulie
De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 450 de noi cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus, joi, 2 iulie.
 
La ATI (Terapie Intensivă), în acest moment, sunt internaţi 237 de pacienţi. 
 
Pe teritoriul României, în carantină instituţionalizată sunt 787 de persoane. Alte 59.414 de persoane sunt în izolare la domiciliu şi se află sub monitorizare medicală. 
 
 
Numărul de pacienţi asimptomatici a suferit modificări faţă de ziua anterioară ca urmare a actualizării datelor de către unităţile sanitare, în ultimele 24 de ore, mai transmit autorităţile.
 
Până la această dată, la nivel naţional, au fost prelucrate 735.221 de teste. 
 

Judeţele cu ZERO cazuri noi de infectare cu noul coronavirus în ultimele 24 de ore

  • Arad -  706 
  • Giurgiu - 269 
  • Satu Mare - 77 
 
Numărul total al persoanelor infectate pe teritorul României este 27.746. Dintre acestea,19.363 au fost declarate vindecate şi externate, iar 1.687 au decedat. 
 
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici