FOTO | CRIMĂ în gara din Suceava: Un poliţist a fost omorât de un individ pe peronul gării, aparent fără motiv/ Ucigaşul a fost reţinut/ Ministrul Carmen Dan, mesaj de condoleanţe pentru familia agentului de poliţie

Un poliţist de la Transporturi Feroviare a fost omorât, joi noaptea, în gara din Suceava, de un tânăr de 24 de ani, care, potrivit imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, a venit spre omul legii şi l-a înjunghiat de mai multe ori, aparent fără motiv, transmite corespondentul MEDIAFAX.

17199 afișări
Imaginea articolului FOTO | CRIMĂ în gara din Suceava: Un poliţist a fost omorât de un individ pe peronul gării, aparent fără motiv/ Ucigaşul a fost reţinut/ Ministrul Carmen Dan, mesaj de condoleanţe pentru familia agentului de poliţie

Un poliţist a fost omorât de un individ în gara din Suceava, aparent fără motiv

Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Suceava, a declarat joi noaptea, corespondentului MEDIAFAX că poliţistul de la Transporturi Feroviare, omorât în Gara Burdujeni, din municipiul Suceava, se afla pe peron când, un tânăr de 24 de ani, din Valea Moldovei a venit spre el şi l-a înjunghiat.

„Pe peronul gării un poliţist din cadrul Serviciului Poliţiei Transporturi Feroviare Suceava îşi efectua serviciul. La un moment dat, aşa cum se vede pe imaginile video, vine un individ de 24 de ani, din comuna Valea Moldovei, judeţul Suceava. Acesta a ieşit din sediul gării, cu un cuţit şi l-a atacat din spate pe poliţist. Agentul a căzut la pământ, iar apoi individul i-a aplicat alte lovituri”, a declarat Epureanu.

Atacatorul a fost prins imediat după comiterea faptei de alţi din poliţişti care se aflau într-un tren ce tocmai intra în gara din Suceava, împreună cu alţi doi cetăţeni care se aflau în zonă.

Un echipaj SMURD a sosit imediat pentru a-l salva pe poliţsti, însă în ciuda eforturilor medicilor, acesta a murit.

Epureanu a mai declarat că nu a existat niciun fel de conflict între poliţist şi agresor anterior atacului şi că incidentul s-ar fi petrecut aparent fără motiv.

Ancheta se desfăşoară sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Agentul şef adjunct de poliţie omorât joi noaptea în Gara Suceava avea 38 de ani şi lucra de 15 ani în Poliţia TF, fără să fi fi avut vreo abatere. Bărbatul era căsătorit şi avea doi copii minori.

Bărbatul care a ucis un poliţist în gara din Suceava a fost reţinut

Bărbatul de 24 de ani, din comuna Valea Modovei, a fost reţinut, vineri dimineaţa, în cazul uciderii poliţistului de la Transporturi Feroviare în gara din Suceava, anchetatorii încercând să afle care a fost motivul crimei. Ministrul de Interne, Carmen Dan, a transmis condoleanţe familiei.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Suceava, Ionuţ Epureanu, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX că bărbatul care l-a ucis joi noaptea pe agentul şef de poliţie Sorin Vezeteu a fost reţinut vineri dimineaţa, în jurul orei 6, după audieri.

Pe pagina de facebook a Poliţiei Române a fost postat un mesaj de condoleanţe pentru poliţistul care a căzut la datorie.

„Agent şef de poliţie Vezeteu Sorin, ajutor şef de post la Postul de Poliţie Transporturi Feroviare Suceava, căzut la #datorie! Dumnezeu să-l odihnească!”, scriu poliţiştii.

Şi ministrul de Interne, Carmen Dan a reacţionat pe pagina sa de socializare, spunând că agresorul a fost prins. Totodată, a transmis condoleanţe familiei agentului de poliţie.

„În această seară (joi seara – n.r) un poliţist a fost înjunghiat mortal în gara Burdujeni, Suceava. Suspectul a fost prins şi este cercetat! Sunt alături de familia îndurerată şi de colegii din Poliţia Transporturi Feroviare ai agentului Vezeteu Sorin, ajutor şef post la Postul de Poliţie TF Suceava. Împreună cu echipa de conducere din Ministerul Afacerilor Interne voi face toate cele necesare pentru a-i ajuta în aceste momente grele. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a scris Carmen Dan.

Poliţistul Sorin Vezeteu ase afla, joi noaptea, în pe peronul gării Burdujeni, din Suceava, când un individ a venit spre el şi l-a înjunghiat din spate în jurul gâtului. Omul legii a căzut, apoi agresorul i-a aplicat mai multe lovituri, care i-au fost fatale agentului.

„Pe peronul gării, un poliţist din cadrul Serviciului Poliţiei Transporturi Feroviare Suceava îşi efectua serviciul. La un moment dat, aşa cum se vede pe imaginile video, vine un individ de 24 de ani, din comuna Valea Moldovei, judeţul Suceava. Acesta a ieşit din sediul gării, cu un cuţit şi l-a atacat din spate pe poliţist. Agentul a căzut la pământ, iar apoi individul i-a aplicat alte lovituri”, a declarat Epureanu.

Atacatorul a fost prins imediat după comiterea faptei de alţi din poliţişti care se aflau într-un tren ce tocmai intra în gara din Suceava, împreună cu alţi doi cetăţeni care se aflau în zonă.

Un echipaj SMURD a sosit imediat pentru a-l salva pe poliţist, însă în ciuda eforturilor medicilor, acesta a murit.

Potrivit lui Epureanu, nu a existat niciun fel de conflict între poliţist şi agresor anterior atacului, incidentul petrecându-se aparent fără motiv.

Sorin Vezeteu, agentul şef adjunct de poliţie omorât joi noaptea în Gara Suceava, avea 38 de ani şi lucra de 15 ani în Poliţia TF, fără să fi fi avut vreo abatere. Bărbatul era căsătorit şi avea doi copii minori.

Sursa foto: Politia Romana

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici