Cursă de urmărire pe aeroportul din Cluj. Un bărbat înapoiat de autorităţile britanice a reuşit să scape „fentându-l” pe poliţist

Un cetăţean român care a fost înapoiat de autorităţile din Marea Britanie a reuşit să scape pe Aeroportul International din Cluj Napoca, marţi seara, anunţă Poliţia de Frontieră Cluj.

3148 afișări
Imaginea articolului Cursă de urmărire pe aeroportul din Cluj. Un bărbat înapoiat de autorităţile britanice a reuşit să scape „fentându-l” pe poliţist

Cursă de urmărire pe aeroportul din Cluj. Un bărbat înapoiat de autorităţile britanice a reuşit să scape

Bărbatul, care venea din Luton, a fost preluat de la aeronava de către un poliţist de frontieră în vederea efectuării formalităţilor de intrare în ţară.

Pe timpul verificărilor suplimentare în linia a doua de control, derulate în astfel de situaţii, bărbatul a profitat de un moment de neatenţie al poliţistului, s-a amestecat in mulţime şi a ieşit din incinta aeroportului, precizează comunicatul. Conform unor surse, el ar fi plecat cu un taxi.

În urma verificărilor s-a stabilit ca bărbatul, domiciliat pe raza judeţului Cluj, figurează în atenţia autorităţilor române, pentru infracţiuni la regimul circulaţiei. Imediat au fost formate echipe operative, fiind alertate structurile locale ale poliţiei şi jandarmeriei, in vederea depistării persoanei in cauza. Cercetările continuă, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale.

Totodată, la nivelul instituţiei au fost demarate verificări interne în vederea stabilirii împrejurării în care s-a produs evenimentul şi au fost dispuse măsuri pentru a preîntâmpina astfel de situaţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
poliţie,
bărbat,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici