Cutie suspectă, găsită la staţia de metrou Gara de Nord. Circulaţia trenurilor pe ambele sensuri, reluată după ce poliţiştii au inspectat conţinutul

O pungă în care se află o cutie suspectă a fost găsită la staţia de metrou Gara de Nord, iar la faţa locului a fost chemată o echipă de pirotehnişti, circulaţia desfăşurându-se, pentru o perioadă, pe un singur sens, potrivit unor surse din Poliţie.

1305 afișări
Imaginea articolului Cutie suspectă, găsită la staţia de metrou Gara de Nord. Circulaţia trenurilor pe ambele sensuri, reluată după ce poliţiştii au inspectat conţinutul

Cutie suspectă, găsită la staţia de metrou Gara de Nord. Circulaţia se desfăşoară pe un singur sens (Imagine: Irina Prisacariu/Mediafax Foto)

Cutia suspectă găsită la staţia de metrou Gara de Nord conţinea un radio vechi, au descoperit poliţiştii, circulaţia trenurilor fiind reluată pe ambele sensuri.

O pungă în care se află o cutie suspectă a fost găsită, marţi după-amiază, la staţia de metrou Gara de Nord.

Angajaţii Serviciului de Poliţie Metrou au sesizat prezenţa cutiei, moment în care au izolat zona şi au solicitat prezenţa unei echipe de pirotehnişti.

Circulaţia metroului a fost temporar oprită pe unul dintre sensurile de mers.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici