Cutremur în zona seismică Vrancea

Un cutremur cu magnitudinea 3,1 pe scara Richter a avut loc, miercuri, în judeţul Vrancea, seismul fiind înregistrat la ora 10.08, anunţă Institutul Naţional de Fizica Pământului (INFP).

2101 afișări
Imaginea articolului Cutremur în zona seismică Vrancea

Cutremur în zona seismică Vrancea

Seismul din judeţul Vrancea, zona Vrancea s-a produs la o adâncime de 73 de kilometri şi a avut magnitudinea de 3,1 pe scara Richter.

Cutremurul a fost înregistrat la ora 10.08 şi a fost resimţit în apropierea oraşelor Slănic-Moldova (47 km), Odobeşti (48 km), Oneşti (48 km), Tîrgu Ocna (49 km), Covasna (51 km).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici