Dâmboviţa: Un tânăr fără permis a furat un taximetru şi a avariat o maşină a Poliţiei care îl urmărea

Un tânăr de 20 de ani care nu are permis de conducere a furat un taximetru din zona Autogării Târgovişte şi, urmărit de poliţişti pe o distanţă de câţiva kilometri, a avariat maşina Poliţiei care formase un baraj, după care s-a răsturnat cu autoturismul într-un şanţ.

298 afișări
Imaginea articolului Dâmboviţa: Un tânăr fără permis a furat un taximetru şi a avariat o maşină a Poliţiei care îl urmărea

Dâmboviţa: Un tânăr fără permis a furat un taximetru şi a avariat o maşină a Poliţiei care îl urmărea (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax foto)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Dâmboviţa, poliţiştii au fost anunţaţi iniţial de către patronul firmei de taxi că un autoturism Dacia Logan a dispărut din staţia din zona Autogării din Târgovişte, iar maşina a fost dată în urmărire.

Autoturismul a fost reperat de poliţişti în Târgovişte, pe strada I.C. Brătianu, dar cel aflat la volan a refuzat să oprească la semnalele agenţilor şi a trecut de aceştia, ajungând pe DN 71.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Dâmboviţa, agent Raluca Florescu, în zona Moara Nouă, lângă Titu, poliţiştii au format un baraj pentru a bloca maşina, iar şoferul a intrat cu taximetrul în autospeciala Poliţiei Rutiere Titu, pe care a avariat-o. Ulterior, taximetrul s-a răsturnat într-un sanţ.

Primele cercetări ale poliţiştilor arată că şoferul, care miercuri împlineşte 20 de ani, este fiul taximetristului care urma să preia maşina în această dimineaţă, la ora 6.00, pentru a intra în schimbul de zi. El a venit mai devreme ca tatăl său în staţia de taxi şi a furat maşina lăsată de şoferul din schimbul anterior, cu cheia în buşonul de la rezervorul de carburant, după care a pornit să se plimbe pe străzile din Târgovişte. Ulterior, în staţia de taxi a venit tatăl celui care a furat maşina şi, pentru că nu a găsit autoturismul, a anunţat superiorii.

Tânărul, Vicenţiu Călin, din localitatea dâmboviţeană Tătărani, care nu are permis de conducere, a fost dus la Spitalul Orăşănesc din Titu pentru recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici