Decizie după tragedia de la Constanţa. Angajaţii ISU vor fi instruiţi din nou

  • Angajaţii ISU Constanţa sunt instruiţi din nou cu privire la procedurile care se aplică în timpul situaţiilor de urgenţă.
  • Decizia a fost luată după tragedia în urma căreia o femeie a căzut de la înălţime în timp ce încerca să se salveze din incendiul izbucnit în locuinţa sa.
860 afișări
Imaginea articolului Decizie după tragedia de la Constanţa. Angajaţii ISU vor fi instruiţi din nou

Reprezentanţii ISU Constanţa anunţă că vineri a inceput reinstruirea personalului din cadrul Dispeceratului privind producerile care se aplică în domeniul situaţiilor de urgenţă. Procedura va continua şi în zilele următoare în dispeceratele din cadrul subunităţilor.

Totodată, personalul operativ va fi reinstruit cu privire la modul de aplicare a procedurilor operaţionale în cadrul situaţiilor de urgenţă, au mai anunţat cei de la ISU Constanţa.

Un incendiu de proporţii a izbucnit marţi într-un bloc din municipiul Constanţa. Focul a apărut la etajul 6 al imobilului cu 7 nivele. Proprietara locuinţei în care a izbucnit incendiul a murit după ce a căzut de pe balcon încercând să scape de flăcări. Pompierii ajunşi la faţa locului nu aveau autoscară şi saltea pentru salvarea persoanelor aflate la înălţime.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
isu,
personal,
instruire

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici