Video DECLARAŢIA ZILEI | Tudose, unui secretar de stat din Ministerul Transporturilor: Vine iarna. Sunteţi pregătiţi?

Premierul Mihai Tudose a ţinut să-i atenţioneze, miercuri, în şedinţa de guvern, pe responsabilii Ministerului Transporturilor, că ”vine iarna, vorba celebră din filmul la modă”, iar dacă nu vor curăţa străzile în 12 ore de la ninsoare, vor pleca acasă.

516 afișări

”Domnule secretar de stat, vine iarna, vorba celebră din filmul la modă. Sunteţi pregătiţi?”, a întrebat premierul Mihai Tudose

Secretarul de stat din Ministerul Transporturilor, Ninel Cercel, i-a spus premierului că responsabilii din minister sunt ”în proces de pregătire”.

”Am înţeles. Când terminaţi procesul? Credeţi că până în martie avem şanse? (...) Eu vă spun foarte sincer: în primele 12 ore de la căderea ultimului fulg de zăpadă după viscol, dacă nu se circulă la negru, plecaţi acasă toţi, inclusiv cel care se ocupă de aviaţie”, a insistat Tudose.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici