Directoarea unei şcoli din judeţul Galaţi, acuzată că a agresat doi elevi. Inspectoratul Şcolar Judeţean va deschide o anchetă

Directoarea unei şcoli din judeţul Galaţi este acuzată că a agresat doi elevi pe motiv că aceştia nu s-ar fi pregătit cum trebuie pentru ora de istorie la care fusese inspecţie, însă cadrul didactic susţine că aceştia s-au lovit între ei, Inspectoratul Şcolar Judeţean anunţând că va face o anchetă.

1605 afișări
Imaginea articolului Directoarea unei şcoli din judeţul Galaţi, acuzată că a agresat doi elevi. Inspectoratul Şcolar Judeţean va deschide o anchetă

Directoarea unei şcoli din judeţul Galaţi, acuzată că a agresat doi elevi. Inspectoratul Şcolar Judeţean va deschide o anchetă (Imagine: Shutterstock)

Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Galaţi, Mioara Enache, a declarat că luni la Şcoala numărul 1 din localitatea Adam va fi declanşată o anchetă după ce, vineri seară, reprezentanţii ISJ au fost sesizaţi că la unitatea de învăţământ a avut loc un incident în care a fost implicată directoarea.

Potrivit primelor informaţii deţinute de conducerea ISJ Galaţi, părinţii a doi elevi au acuzat-o pe directoarea şcolii că i-ar fi agresat pe copii pe motiv că aceştia nu s-ar fi pregătit cum trebuie pentru ora de istorie la care joi fusese inspecţie.

Directoarea şcolii a recunoscut că vineri seară a avut loc un incident, însă nu i-a agresat pe elevi, ci doar ”s-a enervat” pentru că aceştia nu se pregătiseră pentru ora de istorie, susţinând că de fapt copiii s-au lovit între ei.

"Indiferent de ceea ce se întâmplă, ca profesori nu avem voie să ne enervăm. Vom demara o anchetă luni la această şcoală pentru a stabili dacă se confirmă acuzaţiile care i se aduc doamnei directoare. Vom vedea ce spun toate părţile. În funcţiile de cele constatate vom lua măsurile care se impun", a declarat inspectorul şef Mioara Enache.

În plus, conducerea ISJ Galaţi a aflat că ar exista un conflict mai vechi între directoarea şcolii din localitatea Adam şi câteva profesoare, lucrurile culminând cu acest incident.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici