Alertă: Doi copii daţi în consemn la frontieră, după ce tatăl, cetăţean grec, i-ar fi răpit | FOTO

Poliţiştii din Prahova au deschis, luni, o anchetă şi fac cercetări pentru lipsire de libertate şi nerespectarea unei hotărâri judecătoreşti după ce o femeie, mamă a doi copii de 8 şi 10 ani, a reclamat că cei mici au fost luaţi de pe stradă de tatăl lor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

747 afișări
Imaginea articolului Alertă: Doi copii daţi în consemn la frontieră, după ce tatăl, cetăţean grec, i-ar fi răpit | FOTO

Alertă: Doi copii daţi în consemn la frontieră, după ce tatăl, cetăţean grec, i-ar fi răpit | FOTO

Potrivit Poliţiei Prahova, poliţiştii au fost sesizaţi de către o femeie din Vărbilău, mama a doi copii de 8 şi 10 ani, despre faptul că cei doi copii au plecat împreună cu tatăl lor fără a mai reveni acasă.

“Poliţiştii au demarat imediat căutarile, copiii fiind daţi în urmărire şi în consemn la frontieră”, arată Poliţia Prahova.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat că tatăl este cetăţean grec, iar în acest caz a fost deschis un dosar penal pentru lipsire de libertate şi nerespectarea unei hotărâri judecătoreşti, deoarece mamei i-au fost încredinţaţi copiii prin hotărârea unei instanţe.

Fetiţa de 10 ani se numeşte Micheloudakis Kalliopi şi are următoarele semnalmente: păr lung şaten, ochi căprui, faţa ovală. La momentul dispariţiei era îmbracată cu geacă de culoare crem, pantaloni tip jeans de culoare albastru deschis, ghete negre cu blană albă, căciulă de culoare roz cu model gri.

Băieţelul de 8 ani se numeşte Micheloudakis Giorgios, de 8 ani şi are următoarele semnalmente: păr scurt şaten, ochi căprui, faţa rotunda. La momentul dispariţiei era îmbrăcat cu geacă de culoare neagră cu model alb, pantaloni negri cu model alb şi o aplicatie fosforescentă, ghete de culoare gri, căciula de culoare albastră cu model negru.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că o vecină a luat copiii de la şcoală, iar pe stradă s-au întâlnit cu tatăl, cetăţean grec. Acesta nu i-a mai dus acasă pe cei mici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici