Doi morţi şi şase răniţi, într-un accident rutier produs la ieşirea din Constanţa

Două persoane au murit şi alte şase au fost rănite într-un accident rutier petrecut, sâmbătă seară, la ieşirea din municipiul Constanţa spre Valu lui Traian, după ce şoferul maşinii a a pierdut controlul volanului şi a acroşat un microbuz şi apoi un autoturism.

93 afișări
Imaginea articolului Doi morţi şi şase răniţi, într-un accident rutier produs la ieşirea din Constanţa

Doi morţi şi şase răniţi, într-un accident rutier produs la ieşirea din Constanţa (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa, un tânăr în vârstă de 26 de ani conducea un autoturism BMW înmatriculat în Bulgaria pe DN 3 de la Constanţa către Valu lui Traian. În jurul orei 22.40, la ieşirea din municipiul Constanţa, conducătorul auto a pierdut controlul volanului, a acroşat un microbuz care circula regulamentar din sens opus după care a ricoşat şi a lovit un autoturism Skoda, care se afla tot pe sensul opus.

În urma impactului, şoferul din BMW şi pasagerul din dreapta faţă al acestui autoturism, în vârstă de 18 ani, au murit pe loc. De asemenea, alte două persoane care se aflau în BMW şi patru persoane din Skoda au fost rănite.

Victimele au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, fiind diagnosticate cu traumatisme craniene.

Totodată, după producerea accidentului a izbucnit un incendiu la motorul autoturismului BMW care a fost stins rapid de lucrătorii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea.

Circulaţia în zonă s-a desfăşurat cu dificultate timp de mai multe zeci de minute după producerea acestui eveniment rutier.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici