Accident grav pe un ŞANTIER din Capitală. Doi muncitori au căzut în gol de la 50 de metri înălţime

Doi muncitori au căzut de la o înălţime de 50 de metri, pe un şantier din Sectorul 3, Poliţia Capitalei anunţând că un muncitor a murit, iar celălalt a fost transportat la spital în stare gravă.

6407 afișări
Imaginea articolului Accident grav pe un ŞANTIER din Capitală. Doi muncitori au căzut în gol de la 50 de metri înălţime

Doi muncitori au căzut de la 50 de metri înălţime, pe un şantier din Capitală. Unul a murit, altul este rănit grav

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei au anunţat că, marţi dimineaţă, în jurul orei 01.30, a sunat cineva la numărul de urgenţă 112 şi a sesizat că, în incinta unui şantier de construcţii de pe raza sectorului 3 al Capitalei, doi muncitori au căzut de la aproximativ 50 de metri.

Unul dintre ei a decedat, iar celălat, în stare gravă, a fost transportat la spital.

Cadavrul a fost ridicat de INML pentru efectuarea necropsiei.

Cercetările sunt continuate de Secţia 10 Poliţie sub supravegherea Parchetului Judecătoriei Sectorului 3, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă şi ucidere din culpă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici