Doi poliţişti din Sălaj s-au bătut după o petrecere la care au fost împreună. Parchetul a deschis un dosar penal

Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj a deschis un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe pe numele unui poliţist de la Poliţia Orăşenească Şimleu Silvaniei, acuzat că a bătut un coleg de serviciu după o petrecere la care ar fi participat împreună, transmite corespondentul MEDIAFAX.

402 afișări
Imaginea articolului Doi poliţişti din Sălaj s-au bătut după o petrecere la care au fost împreună. Parchetul a deschis un dosar penal

Doi poliţişti din Sălaj s-au bătut după o petrecere la care au fost împreună. Parchetul a deschis un dosar penal

Surse judiciare au declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că incidentul a avut loc marţi seara, iar poliţistul bătut a fost internat în stare gravă la spital şi transferat la o unitate medicală din Cluj-Napoca.

”Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj a deschis un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe, un agent de la Poliţia Orăşenească Şimleu Silvaniei fiind acuzat că şi-a bătut un coleg de serviciu, acesta fiind transportat în stare gravă la spital, cu coaste rupte şi răni la faţă. Din primele informaţii reise că cei doi au participat la o petrecere după bilanţ la Cabana Brădet din localitate unde au consumat băuturi alcoolice, iar la final între cei doi poliţişti, Marius Gaidoş şi Alin Onica, a izbucnit un conflict. S-au luat la bătaie, iar Onica l-a bătut pe celălalt poliţist”, au spus sursele citate.

Poliţistul bătut a fost internat iniţial la spitalul din Şimleu Silvaniei, după care a fost transferat la o clinică din Cluj-Napoca pentru investigaţii medicale suplimentare, starea acestuia fiind gravă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici