Doi tineri au furat 90.000 de lei şi peste 2500 de euro din locuinţa pe care trebuiau să o păzească. Ei sunt cercetaţi sub control judiciar

Doi tineri care au furat 90.000 de lei, 1.900 de lire sterline şi 550 de euro din locuinţa unui vecin pe care trebuiau să o păzească, au fost reţinuţi şi sunt cercetaţi sub control judiciar după ce au restituit parte din bani.

2393 afișări
Imaginea articolului Doi tineri au furat 90.000 de lei şi peste 2500 de euro din locuinţa pe care trebuiau să o păzească. Ei sunt cercetaţi sub control judiciar

Doi tineri au furat 90.000 de lei şi peste 2500 de euro din locuinţa pe care trebuiau să o păzească

Doi tineri, o femeie de 32 de ani din Neamţ şi un bărbat de 31 de ani din Suceava, sunt cercetaţi ca fiind principalii suspecţi ai furtului din locuinţa unui sucevean.

Prejudiciul a fost recuperat în mare parte, cu excepţia sumei de 6.888 lei, pe care cei doi au cheltuit-o, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, Ionuţ Epureanu.

Cei doi sunt cercetaţi sub control judiciar pentru furt calificat.

Un sucevean în vârstă de 53 de ani a sesizat, luni, Poliţia Municipiului Suceava, după ce i-au fost furaţi din casă 90.000 lei, 1.900 lire sterline şi 550 euro.

În urma cercetărilor efectuate a rezultat că sâmbătă seara, când bărbatul a fost plecat la o petrecere, a lăsat în locuinţa în paza unor vecini.

Când a revenit acasă a constatat vecinii erau de negăsit, că uşa de acces era închisă, dar neasigurată, pentru ca, ulterior, să constate lipsa banilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici