Doisprezece deţinuţi de la Penitenciarul Colibaşi, răniţi în urma unui conflict în instituţie

Doisprezece deţinuţi de la Penitenciarul Colibaşi, din judeţul Argeş, au fost răniţi, miercuri după-amiază, în urma unui conflict izbucnit între aceştia în interiorul instituţiei, şase dintre ei urmând să fie duşi la Spitalul Judeţean Argeş.

729 afișări
Imaginea articolului Doisprezece deţinuţi de la Penitenciarul Colibaşi, răniţi în urma unui conflict în instituţie

Doisprezece deţinuţi de la Penitenciarul Colibaşi, răniţi în urma unui conflict în instituţie (Imagine: Bogdan Baraghin/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Penitenciarului de Maximă Siguranţă Colibaşi, Raluca Dinişor, între 12 deţinuţi a izbucnit, miercuri după-amiază, un conflict spontan, în curtea de plimbare a instituţiei, cel mai probabil pe fodnul unor neînţelegeri.

Sursa citată a precizat că, la ora transmiterii acestei ştiri, cele 12 persoane au fost duse la Spitalul penitenciar Colibaşi, şase dintre acestea urmând să fie transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti.

Dinişor a evitat să spună cât de grav sunt răniţi cei 12 deţinuţi, ea precizând că la nivelul instituţiei va fi constituită o comisie de anchetă care va stabili cauzele şi împrejurările în care a avut loc scandalul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici