Dosar penal după ce un utilaj CFR a deraiat în Dâmboviţa: Două persoane sunt rănite/ Una dintre victime, preluată de un elicopter SMURD

Un utilaj CFR a deraiat între staţiile CFR Titu şi Boteni, judeţul Dâmboviţa, două persoane fiind rănite. Una dintre victime se află în stare gravă şi va fi preluată de un elicopter SMURD.

2996 afișări
Imaginea articolului Dosar penal după ce un utilaj CFR a deraiat în Dâmboviţa: Două persoane sunt rănite/ Una dintre victime, preluată de un elicopter SMURD

Imagini de arhivă

Potrivit ISU Dâmboviţa, un utilaj CFR a deraiat între staţiile CFR Titu şi Boteni, două persoane fiind rănite.

”Una dintre victime este mai grav. Este conştientă şi va fi preluată de elicopterul SMURD”, au declarat reprezentanţii ISU Dâmboviţa.

Potrivit unor surse locale, în urma testării cu etilotestul, s- a stabilit faptul că mecanicul utilajului avea o o alcoolemie de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii de la Transporturi au început cercetările pentru infracţiunile de accident de cale ferată şi vătămare corporală din culpă.

Centrul Infotrafic a informat că circulaţia feroviară pe Magistrala 901 Bucureşti – Piteşti este oprită pe firul Boteni către Titu, la kilometrul feroviar 43+800 metri, judeţul Dâmboviţa, din cauza deraierii unui vagon al unui utilaj al căilor ferate.

Traficul feroviar se desfăşoară pe firul Titu către Bucureşti.

Dosar penal în urma deraierii unui utilaj CFR în judeţul Dâmboviţa

Poliţiştii din Dâmboviţa au întocmit un dosar penal în urma deraierii unui utilaj CFR în judeţul Dâmboviţa. Nouă persoane se aflau în utilaj, două fiind rănite.

Reprezentanţii Poliţiei Dâmboviţa au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că au deschis un dosar penal în acest caz.

Nouă persoane se aflau în utilajul care aparţine Regionala CFR Bucureşti şi care a deraiat în zona Hălţii Boteni.

Dintre acestea, două, doi angajaţi CFR, ambii în vârstă de 45 de ani, au fost rănite, una dintre ele fiind preluată de un elicopter SMURD.

”Victimele sunt angajate CFR. Persoana preluată de elicopter prezenta politraumatisme şi suspiciune de fractură de coloană vertebrală, iar persoana transportată la Târgovişte prezenta politraumatisme la braţe”, au declarat reprezentanţii ISU Dâmboviţa.

Utilajul era folosit la lucrări de întreţinere la calea ferată.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici