Dosarul protestelor din 10 august: Carmen Dan, citată, vineri, de DIICOT

Fostul ministru de Interne Carmen Dan a fost citată de procurorii DIICOT, vineri, în calitate de martor, în dosarul în care se fac cercetări cu privire la intervenţia jandarmilor la protestul din 10 august 2018 din Piaţa Victoriei, au precizat surse judiciare, pentru MEDIAFAX.

257 afișări
Imaginea articolului Dosarul protestelor din 10 august: Carmen Dan, citată, vineri, de DIICOT

Dosarul protestelor din 10 august: Carmen Dan, citată, vineri, de DIICOT

Conform sursei citate, Carmen Dan urmează să dea explicaţii în faţa procurorilor, vineri, în calitate de martor.

Totodată, în acelaşi dosar, miercuri a fost citat pentru auderi procurorul militar Bogdan Pîrlog, el fiind prezent pe data de 10 august 2018 în Piaţa Victoriei.

Procurorii DIICOT fac cercetări cu privire la şefii din Jandarmerie care au coordonat intervenţiile din din 10 august 2018.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici