Alertă dispariţie minori! Cele două fete din Chiajna, judeţul Ilfov, care au dispărut de acasă au fost găsite UPDATE

  • Două adolescente din localitatea Chiajna, judeţul Ilfov, au dispărut de acasă, miercuri, şi au fost găsite seara târziu.
  • Poliţia a început căutările după ce a fost alertată de mamele celor două fete.
10805 afișări
Imaginea articolului Alertă dispariţie minori! Cele două fete din Chiajna, judeţul Ilfov, care au dispărut de acasă au fost găsite UPDATE

UPDATE ORA 7.00, 14 ianuarie: Adolescentele plecate de acasă, din judeţul Ilfov, au fost găsite în Gara de Nord

Adolescentele plecate de acasă, din localitatea Chiajna, judeţul Ilfov, au fost găsite, miercuri noaptea, de poliţişti, în Gara de Nord. Primele informaţii arată că cele două fete nu au fost victime ale unor infracţiuni.

Cele două fete, una de 15 ani şi alta de 16 ani, dispărute de acasă, din Chiajna, au fost depistate în jurul orelor 21.00, de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov, în Gara de Nord, din Bucureşti.

„Din verificările efectuate, minorele nu au fost victima vreunei infracţiuni, acestea fiind predate părinţilor”; transmit reprezentanţii Poliţiei Ilfov.

 

ŞTIREA INIŢIALĂ

Dispariţia fetelor a fost sesizată de mamele celor două fete miercuri în jurul orei 14.30, iar poliţiştii au început imediat căutările.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov le caută pe cele două fete, una de 15 ani şi alta de 16 ani.

Ele au plecat de acasă, de la domiciliile lor din Chiajna, fără a se mai întoarce.

Dispariţia lor a fost sesizată de mamele celor două fete miercuri în jurul orei 14.30.

  • Fata de 16 ani are înălţime de 1,63 metri, aproximativ 85 kg, constituţie atletică, faţă ovală, păr şaten, ochii căprui.
  • Fata de 15 ani are înălţime 1,65 metri, aproximativ 49 de kg, constituţie slabă, păr blond, faţă ovală, ochii căprui.

Nu se cunosc articolele vestimentare pe care acestea le purtau la momentul plecării.

Poliţiştii fac apel la persoanele care deţin informaţii sau care pot da relaţii despre persoanele dispărute, să apeleze Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau cea mai apropiată unitate de poliţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici