Două persoane au murit carbonizate şi 13 au fost rănite într-un accident la Popeşti - Leordeni - VIDEO

Un grav accident de circulaţie a avut loc, joi dimineaţă, în zona Popeşti - Leordeni, unde un microbuz care transporta muncitori s-a ciocnit cu un autoturism, două persoane arzând de vii, iar alte 13 persoane fiind rănite.

77 afișări
Imaginea articolului Două persoane au murit carbonizate şi 13 au fost rănite într-un accident la Popeşti - Leordeni - VIDEO

Două persoane au murit carbonizate şi 13 au fost rănite într-un accident la Popeşti - Leordeni

Astfel, şoferul microbuzului, care a cauzat accidentul intrând pe contrasens, a murit carbonizat, la fel ca şi ocupantul locului din dreapta sa, a declarat, pentru MEDIAFAX, Claudia Burada de la IPJ Ilfov.

Şoferul era din judeţul Călăraşi şi ar fi împlinit 31 de ani pe 24 octombrie.

Potrivit sursei citate, 12 persoane au fost rănite uşor, iar una este rănită grav.

Cauza accidentului ar fi fost neatenţia şoferului microbuzului, care se îndrepta spre Călăraşi.

Accidentul a avut loc la 4.00 dimineaţa, la ieşirea din Popeşti-Leordeni, pe DN 4 Bucureşti - Călăraşi, a declarat Claudia Burada, purtător de cuvânt al IPJ Ilfov.

Incidentul a avut loc după ce un microbuz care transporta muncitori la locul de muncă s-a ciocnit cu un autoturism.

Alis Grasu, manager al Serviciului de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov, a declarat că cinci persoane dintre cele care au suferit leziuni au plecat cu maşinile persoane spre spital, iar opt au fost luate cu ambulanţele şi duse la spitalele "Bagdasar Arseni" şi "Sf. Ioan".

Video stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici