Două persoane au murit, după ce un TIR s-a răsturnat peste o maşină pe DN 1, în Braşov

Două persoane au murit, sâmbătă, în urma unui accident care a avut loc pe Drumul Naţional 1, la intrarea în Perşani, judeţul Braşov, un TIR răsturnându-se peste un vehicul, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2352 afișări
Imaginea articolului Două persoane au murit, după ce un TIR s-a răsturnat peste o maşină pe DN 1, în Braşov

UPDATE: Două persoane au murit, după ce un TIR s-a răsturnat peste o maşină pe DN 1, în Braşov

Purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja, a declarat că două persoane au murit în urma accidentului de la intrarea în localitatea Perşani.

„Un TIR s-a răsturnat peste un autoturism. Sunt două persoane încarcerate, decedate”, a spus Sfreja.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti, se pare că şoferul autoturismului a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens.

„Din primele verificări, un autoturism care se deplasa în direcţia Făgăraş a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu un autotren. În urma accidentului, doi ocupanţi din autovehicul au decedat. Tirul este răsturnat în afara părţii carosabile, în şanţul de pe margine”, a declarat Ionuţ Marin, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov.

Marin a mai spus că în zonă circulaţia este blocată, poliţiştii rutieri deviind traficul pe rute alternative.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici