Două persoane au fost lovite de FULGER în Mehedinţi. Un bărbat a murit, iar o femeie este în stare gravă

Două persoane din comuna Obârşia Cloşani, judeţul Mehedinţi, sunt în stare gravă, după ce au fost lovite de un fulger, miercuri seara, în timp ce se aflau la o stână din localitate, transmite corespondetul MEDIAFAX. UPDATE: Bărbatul de 78 de ani, care a fost lovit de fulger, miercuri, la o stână de la Obârşia Cloşani a murit, iar femeia, în vârstă de 68 de ani a fost dusă la spital, în Baia de Aramă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3322 afișări
Imaginea articolului Două persoane au fost lovite de FULGER în Mehedinţi. Un bărbat a murit, iar o femeie este în stare gravă

Două persoane sunt în stare gravă după ce au fost lovite, în Mehedinţi

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi, Nicolae Lohon, a declarat că victimele primesc îngrijiri medicale la faţa locului.

"La Obârşia Cloşani, două persoane au fost lovite de fulger, la o stână. Este vorba despre un bărbat de 78 de ani şi o femeie de 68 de ani. Se efectuează manevre de resuscitare", a declarat Nicolae Lohon.

Probleme din cauza furtunii sunt şi pe DN6, în localitatea Tâmna, unde un copac a fost doborât pe carosabil.

"Un arbore a căzut pe DN6, în localitatea Tâmna, la kilometrul 301. Acţionează pompierii, drumurile naţionale şi Electrica. Drumul este blocat", a mai declarat Lohon.

Judeţul Mehedinţi este sub atenţionare cod portocaliu de ploi şi vijelii până miercuri, la ora 21.15.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici