Două vagoane de tren au luat foc în Gara Craiova

Două vagoane de tren în care nu se aflau călători au luat foc, sâmbătă seara, în Gara Craiova, pompierii intrevenind cu trei autospeciale să stingă incendiul, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1187 afișări
Imaginea articolului Două vagoane de tren au luat foc în Gara Craiova

Două vagoane de tren au luat foc în Gara Craiova

Reprezentanţii ISU au declarat că cele două vagoane de tren sunt garate pe liniile destinate garniturilor aflate în revizie tehnică.

"La faţa locului s-au deplasat trei autospeciale cu apă şi spumă şi se lucrează la lichidarea incendiului, urmând să se stabilească motivul izbucnirii aceatuia. Nu există victime", a declarat ofiţerul de presă al ISU Dolj, plutonier major Tania Vâlceanu.

După stingerea incendiului, reprezentanţii ISU vor stabili cauza incendiului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici