Douăsprezece trenuri care tranzitează judeţul Dâmboviţa au fost oprite în gări, din cauza grevei

Douăsprezece trenuri care tranzitează judeţul Dâmboviţa au fost oprite în gările din zonă, din cauza protestului spontan declanşat miercuri dimineaţă de angajaţii regionalelor Bucureşti, Craiova, Cluj, Iaşi, Galaţi şi Constanţa, nemulţumiţi că nu şi-au primit integral salariile pe luna decembrie.

188 afișări
Imaginea articolului Douăsprezece trenuri care tranzitează judeţul Dâmboviţa au fost oprite în gări, din cauza grevei

Douăsprezece trenuri care tranzitează judeţul Dâmboviţa au fost oprite în gări, din cauza grevei (Imagine: Liviu Chirica - MEdiafaxFoto)

Trenurile au fost oprite în gările Târgovişte, Găeşti, Titu, Ghergani din judeţul Dâmboviţa, dar există garnituri feroviare de persoane oprite şi în alte judeţe, cum este gara Săbăreni din Giurgiu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Ne-au oprit în gară şi nu vor să ne spună nimic. Acum văd că au început să vorbească şi să ne zică faptul că o să stăm aici de la ora 7.00 până la 9.00. Călătorii sunt nemulţumiţi şi s-ar putea să-i ia la bătaie pe aceşti domni de la CFR. Trenurile sunt de navetişti, venim de la serviciu, mergem la muncă şi nu este uşor să le acceptăm lor protestul spontan," a declarat un călător aflat în trenul oprit în gara Săbăreni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici