Dragoş Tudorache, ministrul interimar al Comunicaţiilor: Numele viitorului ministru va fi făcut public miercuri; e o persoană din domeniu

Ministrul interimar al Comunicaţiilor, Dragoş Tudorache, a declarat luni că numele viitorului deţinător al acestui portofoliu va fi făcut public miercuri, când va depune şi jurământul în faţa preşedintelui Klaus Iohannis.

397 afișări
Imaginea articolului Dragoş Tudorache, ministrul interimar al Comunicaţiilor: Numele viitorului ministru va fi făcut public miercuri; e o persoană din domeniu

Dragoş Tudorache, ministrul interimar al Comunicaţiilor: Numele viitorului ministru va fi făcut public miercuri; e o persoană din domeniu(Imagine: Silvia Ilie/ Mediafax Foto)

''Numele ministrului Comunicaţiilor o să-l aflaţi miercuri. Aşa cum premierul a anunţat de săptămâna trecută, miercuri se va şi anunţa şi va depune şi jurământul'', a precizat Dragoş Tudorache în timpul unei întâlniri cu jurnaliştii.

El a mai spus că viitorul ministru al Comunicaţiilor va fi tot apolitic.

''E o persoană cunoscută, e o persoană din domeniu. (…) Am căutat pe cineva care să înţeleagă la fel de bine şi administraţia publică, dar să înţeleagă foarte bine şi cum funcţionează industria şi mediul privat, pentru că e o articulare importantă între cele două segmente. Am vrut să ne asigurăm că viitorul ministru are şi energia şi dinamismul necesar unui astfel de domeniu foarte important, foarte dinamic, cu un potenţial uriaş de creştere pentru economia României, dar care să înţeleagă şi zona de privat şi domeniul public'', a detaliat Tudorache.

El a mai sugerat că va fi numit un bărbat în funcţia de ministru al Comunicaţiilor motivând că ''nu sunt destule femei în acest domeniu''.

La începutul lunii iulie, premierul Dacian Cioloş a decis schimbarea a patru miniştri- Educaţie, Comunicaţii, Transporturi şi ministrul delegat pentru relaţia cu românii de pretutindei, spunând că vrea să dea un nou suflu echipei guvernamentale.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici