Drumul naţional 1, blocat între Ploieşti şi Braşov în urma unui accident rutier

Drumul naţional 1 este blocat, miercuri seară, între Ploieşti şi Braşov, în zona ”Movila Vulpii", după ce un autoturism s-a ciocnit cu o autoutilitară, două persoane rămânând încarcerate, iar echipajele de descarcerare intervenind pentru scoaterea victimelor.

671 afișări
Imaginea articolului Drumul naţional 1, blocat între Ploieşti şi Braşov în urma unui accident rutier

Drumul naţional 1, blocat între Ploieşti şi Braşov în urma unui accident rutier (Imagine: Shutterstock)

UPDATE Circulaţia pe DN1 între Ploieşti şi Braşov blocată după un accident, reluată în condiţii normale

Circulaţia pe drumul naţional 1 între Ploieşti şi Braşov, care a fost blocată, miercuri seară, în urma unui accident rutier, traficul fiind deviat prin localitatea Păuleşti, a fost reluată în condiţii normale, cinci persoane rănite în accident fiind transportate la spital.

Traficul rutier pe DN1, între Ploieşti şi Braşov, care miercuri seară a fost blocat începând cu ora 20.45 din cauza unui accident rutier, a fost reluat în condiţii normale la ora 22.45, anunţă Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În cele două ore în care DN 1 a fost blocat, circulaţia a fost deviată prin localitatea prahoveană Păuleşti.

În această perioadă, echipajele de descarcerare au intervenit, iar ambulanţele au preluat cinci persoane care au fost rănite după ce un autoturism Seat s-a ciocnit de o autoutilitară.

Printre răniţi se numără două persoane în vârstă de 45, respectiv 47 de ani, din Oneşti, care circulau în autoutilitară, şi trei tineri din oraşul prahovean Băicoi, care se aflau în autoturism.

Toţi cei cinci răniţi au fost duşi la unitatea de primiri urgenţe a Spitalului Judeţean Ploieşti, unde medicii le fac investigaţii medicale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici