Video După craterul uriaş apărut vineri în centrul Galaţiului, traficul este blocat acum şi pe o stradă unde a început să crape asfaltul | VIDEO

După ce vineri un crater cu un diametru de câţiva metri a apărut în centrul oraşului Galaţi, la mijlocul unei străzi care face legătura între zona de Port şi două bulevarde importante, sâmbătă traficul e blocat pe cea mai circulată stradă a oraşului, deoarece crapă asfaltul.

1710 afișări

Tasarea blochează circulaţia auto pe cea mai circulată stradă a oraşului Galaţi, mai multe echipe ale Primăriei intervenind.

Echipele încearcă să afle cauza tasării, în urmă căreia asfaltul a crăpat pe mijlocul carosabilului.

Primele semne ale tasării au apărut zilele trecute, dar sâmbătă crăpăturile s-au mărit, ceea ce i-a determinat pe reprezentanţii Primăriei să închidă traficul. Echipe ale municipalităţii au ajuns la faţa locului, au decopertat carosabilul şi au început să sape pentru a afla ce a cauzat tasarea terenului.

„În urma tasărilor pronunţate ale carosabilului pe strada Brăilei, în zona intersecţiei cu strada Vrancei, s-au impus măsuri imediate de închidere a traficului pe tronsonul cuprins între bulevardul Dunărea şi strada Oţelarilor, în scopul decopertării structurii rutiere şi de efectuare a săpăturilor pentru depistarea cauzelor ce au provocat fenomenele descrise mai sus. SC Apă Canal SA lucrează pentru depistarea şi înlăturarea cauzelor urmând ca, în cel mai scurt timp, să se treacă la refacerea structurii rutiere şi reluarea traficului în condiţii de siguranţă”, a anunţat Biroul de Presă al Primăriei Galaţi.

Avaria a afectat şi mijloacele de transport în comun care trec prin zonă. Reprezentanţii transportatorului public de persoane au modificat mai multe trasee de autobuz şi au suspendat circulaţia troleibuzelor. Compania locală de transport va menţine devierile de traseu până la remedierea avariei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici