Elena Udrea şi Alina Bica au depus cereri de eliberare din arest. Anunţul făcut de iubitul Elenei Udrea , din Costa Rica

Elena Udrea şi Alina Bica au depus cereri de eliberare din arest, urmând ca ele să fie primite în audienţă la un judecător săptămâna viitoare, care va decide ce se va întâmpla cu cele două, a anunţat Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea.

2008 afișări
Imaginea articolului Elena Udrea şi Alina Bica au depus cereri de eliberare din arest. Anunţul făcut de iubitul Elenei Udrea , din Costa Rica

Elena Udrea şi Alina Bica au depus cereri de eliberare din arest. Anunţul făcut de iubitul Elenei Udrea

"Ieri (miercuri- n.r.) au fost depuse cererile de eliberare, probabil la începutul săptămânii viitoare urmează să fie primite în audienţă la un judecător din Costa Rica. Ele aşteaptă să fie eliberate. Sperăm ca săptămâna viitoare să fie eliberate", a declarat Adrian Alexandrov, la Antena 3.

Logodnicul Elenei Udrea a precizat că Elena Udrea şi-a văzut fetiţa în arest.

"Situaţia Elenei e una nefericită. Prima dată când am mers cu fetiţa la ea, în momentul în care a văzut-o, a început să plângă atât de tare încât mi-a sfâşiat sufletul. E foarte greu pentru că noi nu ne-am chinuit foarte mult să facem acest copil. Nu-şi poate imagina nimeni prin ce poate trece în momentul de faţă", a completat bărbatul.

Cât despre condiţiile din arest, Adrian Alexandrov a precizat că Elena Udrea şi Alina Bica nu au avut probleme foarte mari până acum, precizând însă că în închisoare nu este apă caldă, ci doar apă rece.

Elena Udrea şi Alina Bica vor sta în arest preventiv două luni, în Costa Rica, perioadă în care va fi efectuată procedura de extrădare în România. Ministerul Afacerilor Externe a anunţat, într-un răspuns pentru MEDIAFAX, că Ambasada României în Mexic, care asigură reprezentarea diplomatică şi consulară a României în Costa Rica, nu a primit vreo solicitare de asistenţă consulară din partea Elenei Udrea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici