Eroarea strecurată pe invitaţiile trimise de Viorica Dăncilă pentru un concert la Ateneul Român | FOTO

Senatorul PNL Alina Gorghiu a prezentat, miercuri, invitaţia pe care a primit-o de la premierul Viorica Dăncilă pentru concertul de la Ateneul Român, de joi, care marchează debutul Preşedinţiei la Consiliului UE, preluată de România de la 1 ianuarie 2019, în care i se cere să confirme participarea până pe 8 ianuarie 2018.

10859 afișări
Imaginea articolului Eroarea strecurată pe invitaţiile trimise de Viorica Dăncilă pentru un concert la Ateneul Român | FOTO

Eroarea strecurată pe invitaţiile trimise de Viorica Dăncilă pentru concertul de la Ateneul Român | FOTO

„Uite prostie! Primesc azi (miercuri - n.r.) o invitaţie pentru concertul care va avea loc mâine la Ateneul Român, pentru a marca debutul Preşedinţiei României la Consiliul UE. Mi se cere să confirm prezenţa până la data de "8 ianuarie 2018". Oare "profesioniştii" din Cabinetul Dăncilă nu cunosc nici măcar anul în care preluăm preşedinţia rotativă!? Un lucru este cert: după domniile lor, am ratat să confirm prezenţa la concert cu un an. Mai mult, pentru un eveniment de o asemenea anvergură, mi se pare lipsă de respect să primesc invitaţia cu doar o zi înainte”, a scris Alina Gorghiu, miercuri pe Facebook.

Liberalul se întreabă ce aşteptări putem aveam în următoarele şase luni de mandat, dacă încă de la evenimentul de lansare Guvernul dă „cu bâta-n baltă”.

„Diletantism? Lipsă de organizare? Sau pur şi simplu nepăsare? Dacă până şi la lansarea deţinerii de către România a Preşedinţiei Consiliului UE dai cu bâta-n baltă, ce speranţe să mai avem că următoarele şase luni se vor desfăşura la standarde înalte de profesionalism!?”, a conchis senatorul PNL.

România a preluat, de la data de 1 ianuarie a acestui an, Preşedinţia rotativă a Consiliului UE pentru un mandat de şase luni.

Începerea oficială a preşedinţiei române la Consiliul UE va fi marcată printr-un concert, joi, începând cu ora 20.00, la Ateneul Român.

Potrivit unui anunţat al reprezentanţei CE în România, preşedintele Comisiei Europene va susţine, joi, un discurs cu această ocazie. Discursuri vor ţine şi premierul Vasilica-Viorica Dăncilă, preşedintele Parlamentul European Antonio Tajani şi preşedintele Consiliului European Donald Tusk.

Foto: Facebook/Alina Gorghiu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici