Externarea lui Teo Trandafir din Clinica AKH, amânată din cauza unei complicaţii septice

Externarea lui Teo Trandafir din Clinica AKH din Viena a fost amânată din cauza unei complicaţii septice, a anunţat Spitalul Universitar din capitala Austriei, unde aceasta este internată din 11 ianuarie, pentru tratatarea unei inflamaţii acute a pancreasului.

104 afișări
Imaginea articolului Externarea lui Teo Trandafir din Clinica AKH, amânată din cauza unei complicaţii septice

Externarea lui Teo Trandafir din Clinica AKH, amânată din cauza unei complicaţii septice (Imagine: David Nika/Mediafax Foto)

Potrivit ultimului comunicat dat publicităţii de Clinica AKH Viena, externarea lui Teo Trandafir a fost amânată din cauza unei complicaţii septice, o echipă multidisciplinară ocupându-se de recuperarea acesteia.

Reprezentanţii Spitalul Universitar din capitala Austriei au precizat că în prezent nu se poate spune când va fi externată Teo Trandafir.

Clinica AKH anunţa, la începutul lunii februarie, că Teo Trandafir a fost supusă unei proceduri endoscopice, se recuperează bine şi ar putea reveni în ţară "curând".

"Teo Trandafir se recuperează bine în urma bolii care iniţial i-a pus în pericol viaţa. Am tratat cu succes infecţia generalizată şi suntem fericiţi că febra i-a scăzut - recuperarea ei continuă cu succes", spunea atunci profesorul Michael Gnant, de la departamentul de chirurgie al clinicii.

Teo Trandafir a fost transportată, în 11 ianuarie, cu un avion privat, la Clinica AKH din Viena, după şase zile de internare la Spitalul Elias, cu diagnosticul de pancreatită acută de severitate medie.

Ea a fost internată la Terapie Intensivă în clinica din Viena, iar echipa medicală a optat pentru tratament, şi nu pentru intervenţie chirurgicală.

Go4it.ro transmite LIVE de la World Mobile Congress. Zeci de telefoane se lansează acum! Citeşte noutăţile la cald.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici