Femeia ucisă într-un magazin din Capitală ceruse de mai multe ori ajutorul Poliţiei

Femeia ucisă, joi, într-un magazin ce aparţine fostei nurori a lui Virgil Măgureanu, Alina Petre, a depus în luna decembrie 2015 o plângere pentru hărţuire împotriva fostului său iubit, principalul suspect în cazul crimei, şi de atunci mai ceruse de două ori ajutorul la 112.

6725 afișări
Imaginea articolului Femeia ucisă într-un magazin din Capitală ceruse de mai multe ori ajutorul Poliţiei

Femeia ucisă într-un magazin din Capitală ceruse de mai multe ori ajutorul Poliţiei

Femeia ucisă, joi, într-un magazin ce aparţine fostei nurori a lui Virgil Măgureanu, Alina Petre, a depus pe 29 decembrie 2015 o plângere, la Secţia 1 de Poliţie din Capitală, în care acuza că este hărţuită de fostul său iubit, bărbatul care acum a fost ridicat ca principal suspect în cazul de omor, au declarat surse din rândul poliţiştilor pentru MEDIAFAX.

Potrivit acestora, de la momentul depunerii plângerii, au mai fost făcute două apeluri la numărul de urgenţă 112 prin care femeia sesiza că este hărţuită de bărbat. Sursele citate spun că aceasta nu a depus însă alte plângeri pentru fapte de ameninţare.

Sesizarea făcută la Secţia 1 de Poliţie a fost înregistrată pentru fapte de hărţuire iar femeia şi fostul său iubit au fost audiaţi de poliţişti. Pe data de 8 aprilie, poliţiştii au înaintat dosarul la Parchetul Judecătoriei Sector 1 cu propunerea de clasare.

"Pentru ca fapta să meargă cu propunere de trimitere în judecată era nevoie de mai multe probe, femeia şi poliţiştii nu au identificat suficiente dovezi.Decizia aparţine însă procurorului, el poate întoarce propunerea.", au mai spus sursele citate.

În data de 29 decembrie, când a înregistrat sesizarea pentru hărţuire, femeia a refuzat să facă cerere pentru emiterea unui ordin de restricţie.

Joi dimineaţă, femeia a fost găsită cu multiple plăgi înjunghiate într-un magazin de pe Calea Victoriei din Capitală, locul unde lucra. Tiberiu Radu, fostul iubit al victimei, este principal suspect pentru omor, el fiind reţinut în apropiere de locul faptei, la câteva ore de la comiterea crimei şi dus la audieri.

Alina Petre, proprietarul magazinului, a povestit că bărbatul era foarte gelos.

"A făcut mai multe plângeri pentru hărţuire şi ameninţare, de când s-au despărţiti o căuta, de două ori a venit la magazin în stare de ebrietate dar nu a făcut scandal, îi dădea mesaje în care îi spunea "Dacă nu o să fii cu mine, nu vei fi cu nimeni pentru că o să te omor", a declarat Alina Petre pentru MEDIAFAX.

O apropiată a femeii a declarat şi ea pentru MEDIAFAX că cei doi erau împreună de anul trecut, iar bărbatul era foarte gelos. Potrivit acesteia, a ameninţat-o în repetate rânduri că o omoară şi pe ea şi pe băiatul ei în vârstă de şapte ani, şi o urmărea frecvent stând prin faţa magazinului la diferite ore ale zile purtând o şapcă pe cap.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici