Femeie din Drobeta Turnu Severin, ucisă de câinele său din rasa Pitbull în timp ce îi dădea mâncare

O femeie de 53 de ani, din Drobeta Trunu Severin, a fost ucisă, luni dimineaţă, de câinele său, din rasa Pitbull, în timp ce îi dădea de mâncare în curtea casei, animalul, care i-a sfâşiat hainele, i-a sfârtecat trupul şi i-a mâncat capul femeii, fiind ridicat de Serviciul de Ecarisaj.

3115 afișări
Imaginea articolului Femeie din Drobeta Turnu Severin, ucisă de câinele său din rasa Pitbull în timp ce îi dădea mâncare

Femeie din Drobeta Turnu Severin, ucisă de câinele său din rasa Pitbull în timp ce îi dădea mâncare (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Femeia din Drobeta Turnu Severin a mers, luni dimineaţă, să îi dea mâncare câinelui din rasa Pitbull care era legat în spatele gospodăriei de pe Calea Cerneţiului, când animalul a atacat-o.

Potrivit medicilor din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi ajunşi la faţa locului, câinele i-a sfâşiat mai întâi hainele, apoi a strangulat-o cu lanţul cu care era legat, după care i-a sfârtecat trupul şi i-a mâncat capul.

Femeia a fost găsită de către soţul său cu handicap locomotor, care a ieşit în curte în momentul în care şi-a dat seama că soţia sa întârzie prea mult timp în curte.

Bărbatul a anunţat vecinii care au sunat la 112, iar o echipă din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi a deschis o anchetă în acest caz întrucât femeia era moartă la sosirea echipajului de Ambulanţă.

Medicii au declarat decesul, la faţa locului a fost chemată o echipă din cadrul centrului de ecarisaj din Drobeta Turnu Severin, care a tranchilizat animalul înainte ca trupul victimei să fie ridicat de medicii legişti din gospodărie.

Vecinii susţin că animalul aparţine fiului victimei şi era în gospodărie de aproximativ trei ani.

Oamenii susţin că până acum câinele nu a fost agresiv.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici