Fetiţa de doi ani lovită de către o femeie în grija căreia se afla a ieşit din comă

Fetiţa în vârstă de doi ani din comuna nemţeană Gherăieşti, internată la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi după ce a fost lovită cu capul de masă de către o femeie în grija căreia se afla, a ieşit din comă, medicii afirmând că evoluţia stării sale de sănătate este favorabilă.

21 afișări
Imaginea articolului Fetiţa de doi ani lovită de către o femeie în grija căreia se afla a ieşit din comă

Fetiţa de doi ani lovită de către o femeie în grija căreia se afla a ieşit din comă (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Medicul Florin Grămadă, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Neurochirurgie din Iaşi, a declarat marţi corespondentului MEDIAFAX că fetiţa a ieşit din comă, evoluţia acesteia fiind una favorabilă.

"A ieşit din comă. Evoluţia e favorabilă. Are contuzie cerebrală, hematom subdural emisfera stângă intracranian, sindrom Silverman. Nu putem spune dacă a fost vorba despre o singură lovitură sau dacă a mai fost lovită şi în alte rânduri. Nu e treaba noastră, ci a medicilor legişti, noi stabilim doar diagnosticul", a afirmat medicul ieşean.

Florin Grămadă a spus că, în pofida evoluţiei favorabile a stării sale de sănătate, nu se poate spune că fetiţa se află în afara oricărui pericol.

"Vom putea spune asta doar atunci când va ieşi pe poarta spitalului. Sperăm să nu apară probleme", a precizat medicul ieşean.

Fetiţa în vârstă de doi ani, din comuna nemţeană Gherăieşti, a ajuns în comă la Spitalul Clinic de Neurochirurgie din Iaşi, după ce a fost lovită cu capul de masă de către soacra unchiului său, la care copilul fusese lăsată în grijă de către mamă, plecată la muncă în străinătate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici