Fetiţă de trei ani, la spital după ce a fost bătută de mama ei şi alungată de acasă

O fetiţă în vârstă de trei ani a fost internată la Spitalul Municipal din Curtea de Argeş după ce a fost bătută şi alungată de acasă de către mama sa, care era băută, iar poliţiştii au deschis dosar penal pe numele femeii.

87 afișări
Imaginea articolului Fetiţă de trei ani, la spital după ce a fost bătută de mama ei şi alungată de acasă

Fetiţă de trei ani, la spital după ce a fost bătută de mama ei şi alungată de acasă (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, comisar-şef Dănuţ Dinu, în noaptea de luni spre marţi s-a primit un apel la 112 prin care se anunţa că o fetiţă în vârstă de trei ani şi patru luni, din Curtea de Argeş, a fost alungată din casă de către mama sa, iar poliţiştii care au ajuns la faţa locului au constatat că femeia era beată.

"Pe fondul consumului de alcool, femeia, în vârstă de 25 de ani, din judeţul Olt, cu reşedinţa în Curtea de Argeş, şi-a lovit fiica şi a alungat-o din locuinţă. În urma incidentului fetiţa a fost transportată la Spitalul Municipal Curtea de Argeş, unde a fost examinată şi s-a stabilit diagnosticul, rămânând sub supraveghere medicală", a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş.

În acest caz a fost sesizată Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Argeş, care va începe o anchetă pentru a stabili dacă fetiţa va mai putea rămâne în grija mamei sau dacă femeia va fi decăzută din drepturile părinteşti. De asemenea, poliţişti i-au întocmit femeii dosar de cercetare penală pentru lovire sau alte violenţe, rele tratamente aplicate minorului şi punerea în primejdie a unei persoane în neputinţă de a se îngriji.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici